Чергове зниження цін

   Можна купувати дорогі продукти преміальної якості, можна купувати дешеві продукти нижчої якості, а хочеться купувати преміальні продукти за доступною ціною. Виробництво саме таких продуктів і є стратегією фірми «Панда», над цим ми працюємо майже два десятиліття.

   Маємо надію, що не дарма. Спрямування наших зусиль на підвищення ефективності виробничих процесів та продуктивності праці, активне зниження втрат, звільнення від дорогих кредитних ресурсів, передача логістичних функцій торговим партнерам,  а також зниження цін на деякі види сировини створили можливість запропонувати нижчі ціни на артезіанську воду «Караван» в 1,5 та 0,5 літрових пляшках (див. прайс), про що ми із задоволенням повідомляємо.

   Чому тільки на артезіанську? Тому, що солодкі напої «Караван», одночасно із звільненням від одних складових собівартості, отримали інші: натуральні смаково-ароматичні компоненти, соки, відсутність консервантів, глибоке розчинення біодіоксиду вуглецю (вуглекислого газу біологічного походження), тощо. Ми прагнемо зробити їх кращими за ту ж ціну.

   Спробуйте!

   Веселих свят!